Rius Electònica

Servei Tènic Garraf - Penedès

(altres zones, consultar)

Qui som

Electrònica Rius és una empresa familiar amb més de 35 anys d’experiència en el sector de l’electrònica, concretament en l’àmbit de la reparació i la venda d’electrodomèstics i la instal·lació de tot tipus d’antenes i projectes electrònics d’altra índole.

El nostre objectiu és oferir un servei tècnic d’especialitat altament qualificat, ajustat als preus de mercat i compromès amb la qualitat.

En aquest sentit, els nostres compromisos de qualitat són oferir un tracte acurat i amable, celeritat en l’atenció. informació clara i completa, pressupostos transparents i sense compromís i solvència i competència en la gestió del servei.

La nostra empresa s’adequa a les necessitats del client i ofereix la millor solució a la seva demanda.

És per aquest motiu que la formació contínua i l’experiència en el sector dels nostres tècnics i de l’empresa avala la nostra professionalitat i ofereix al client la màxima garantia de servei.

L’activitat especialitzada de la nostra empresa es troba detallada en el link de serveis que trobareu, així com la informació dels nostres carnets d’instal·lador, gremis del sector i assegurances de responsabilitat civil contractades.

Restem a la vostra disposició.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad